KorpusPro Idræts- og Smertekliniks persondatapolitik​

Dit privatliv er vigtigt

Hos KorpusPro Idræts- og Smerteklinik opbevares og behandles dine personlige informationer trygt og forsvarligt. Ved booking af en behandling bliver du bedt om at oplyse dit navn, adresse, tlf.nr., e-mailadresse og fødselsdato. For at kunne booke en behandling skal du oprette dig i det bookingsystem som KorpusPro Idræts- og Smerteklinik benytter sig af. De oplysninger som du giver i bookingsystemet håndteres forsvarligt af KorpusPro Idræts- og Smertekliniks dataudbyder Onlinebooq, som lever op til kravene fra persondatalovgivningen. Bookingsystemet forhindrer ulovlig og uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger. Udover de oplysninger du selv har givet ved oprettelsen, registreres kun oplysninger som er relevante i forhold til den fysiologiske behandling af dig. Disse oplysninger opbevares og behandles ligeledes forsvarligt.

 ​

Beskyttelse af personlige informationer overfor tredjemand
Dine personlige oplysninger bliver aldrig videregivet til nogen tredjepart. KorpusPro Idræts- og Smerteklinik hverken sælger, udlejer eller handler dine personlige oplysninger til markedsføringsformål.

Hvis der skulle opstå nogen form for brud på datasikkerheden, som kan kompromittere dine personlige oplysninger, vil du blive underrettet af KorpusPro Idræts- og Smerteklinik om bruddet indenfor 72 timer efter at bruddet er blevet opdaget. 

Ændringer af oplysninger

Du kan til enhver tid​ ændre dine personlige oplysninger i bookingsystemet, fx hvis disse er forældede, utilstrækkelige eller forkerte. For at ændre dine oplysninger kræver det at du logger ind med det brugernavn og den adgangskode, som du fik tilsendt ved oprettelsen. Du kan til enhver tid få brugernavn og adgangskode gensendt på den mailadresse, som du har oplyst ved oprettelsen eller ved personlig henvendelse. 

Sletning af oplysninger

Du kan til enhver tid bede om at få slettet din profil i bookingsystemet. Ved sletning fraskriver du dig retten til at booke behandlinger. 

E-mail
Ved oprettelse i bookingsystemet vil du en gang i mellem modtage mails med nyheder og andre informationer. Ønsker du ikke at modtage disse mails kan du framelde dig enten ved at logge ind på dine kundeoplysninger og fjerne fluebenet i feltet ’Ja tak – jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud via e-mail’ eller ved at sende en mail til kontakt@korpuspro.dk. 

KorpusPro Idræts- og Smerteklinik tillader sig dog at bruge din e-mailadresse til at bekræfte dine bookinger, ændringer eller afbestillinger og til at besvare henvendelser, som du måtte foretage på e-mail eller telefon.

Telefonnummer

Hvis du også oplyser dit telefonnummer i din brugerprofil i bookingsystemet bruges dette kun til at kontakte dig ved aflysninger, ændringer og lignende. 

Nyhedsbrev
Hvis du abonnerer på KorpusPro Idræts- og Smertekliniks nyhedsbrev vil din e-mailadresse kun blive brugt til det formål at sende dig nyhedsbrevet. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst enten ved at logge ind på dine kundeoplysninger og fjerne fluebenet i feltet ’Ja tak – jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud via e-mail’ eller ved at sende en e-mail til kontakt@korpuspro.dk.

​​​Samtykke
Ved brug af KorpusPro Idræts- og Smertekliniks hjemmeside og bookingsystem giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles og anvendes på den måde, der er fastsat i denne persondatapolitik. Eventuelle fremtidige ændringer i KorpusPro Idræts- og Smertekliniks persondatapolitik vil blive offentliggjort på denne side.